Maak kennis met ongewone instrumenten

Maak kennis met ongewone instrumenten


Maak bij je thuis kennis met enkele ongewone instrumenten. Via e-mail wordt je een lespakket opgestuurd met interessante informatie over te beluisteren muziek. Je zal ook drie demonstraties op ongewone instrumenten ontvangen (piccolo, zaag en mandoline) die je met WeTransfer kunt downloaden.  

De inhoud van de lessen is zo opgesteld dat zowel hedendaagse als klassieke muziek aan bod komt. Het bindingsmiddel zijn die ongewone instrumenten. Je hoeft dus helemaal geen schrik te hebben om in te schrijven, want het wordt boeiend. Voorkennis van klassieke muziek is niet nodig.

De muziek ontvang je in de weken van 16, 30 november en 14 december. Je hebt dus telkens 14 dagen tijd om de muziek één of meerder malen te beluisteren vooraleer je een volgende pakket ontvangt. Er is dus geen haast bij.

Greet Heyse

Greet Heyse is muzieklerares verbonden aan de Kunstacademie Vlaamse Ardennen (Ronse). Zij speelt piano en is organist in de kerk van Nederbrakel. Greet biedt jaarlijks een cursus muziekgeschiedenis aan. Zij is de echtgenote van Valentijn Biesemans, leider van het Grupetto ensemble.

Inschrijven

Dit is een advies van de Seniorenadviesraad van Brakel. Kostprijs: 6 euro voor drie lessen. Schrijf in voor 6 november via adviesraden@brakel.be of 055 43 17 64.

Wie ingeschreven is, zal voor de aanvang van de lessen per e-mail aanvullende informatie ontvangen.Meer nieuws uit de streek


Vanaf 2021 starten de ophalers van IVLA …

In tegenstelling tot de periode maart/april dit …