Week van de Markt: prijzen te winnen

Week van de Markt: prijzen te winnen


Op 8 en 10 oktober maken de bezoekers van de Oudenaardse wekelijkse markt en de boerenmarkt kans op verschillende prijzen. “De actie kadert in de provinciale campagne ‘Week van de Markt: doe lokaal’. “We willen met deze actie mensen aanmoedigen om lokaal te winkelen op onze markt”, zegt schepen Carine Portois.

Wie de komende week in Oudenaarde de wekelijkse marktdag op donderdag 8 oktober of de boerenmarkt op 10 oktober bezoekt, maakt kans op verschillende prijzen. “Deze week willen we de markt extra in de kijker plaatsen. Zeker in coronatijden merk je hoe belangrijk lokaal shoppen is voor onze stad. De marktkramers zullen spaarkaarten uitdelen. Wie drie stempels van drie verschillende marktkramen kan verzamelen, kan deelnemen aan onze wedstrijd. Volle kaarten kunnen op donderdag gedeponeerd worden bij Toerisme Oudenaarde en op zaterdag aan de uitgang van de boerenmarkt. We verloten onder de deelnemers 100 marktcheques die op de Oudenaardse markt uitgegeven kunnen worden. Een volle stempelkaart op de boerenmarkt levert je trouwens ook een herbruikbare boodschappentas op”, zegt schepen Carine Portois.

De promotiecampagne ‘Week van de Markt’ is een initiatief van de provincie Oost-Vlaanderen en wordt uitgerold in 26 steden en gemeenten in de provincie. Het provinciebestuur heeft ook een prijzenpot samengesteld, met onder andere een weekendje weg, om te verloten onder de deelnemers aan de spaarkaartactie over de hele provincie.Meer nieuws uit de streek