Winnaars van Oudenaardse marktactie bekend

Winnaars van Oudenaardse marktactie bekend


Vorige week werd op de wekelijkse markt en op de boerenmarkt de winnaars van de hoofdprijs van de marktactie bekendgemaakt. De winnaars kregen elk een hoofdprijs van 200 euro aan Oudenaardebonnen overhandigd en 50 euro aan marktcheques.

“De actie kadert in het Week van de Markt-project, een initiatief van provincie Oost-Vlaanderen. We willen hiermee de markten in onze stad extra in de kijker plaatsen. We deelden op de markt spaarkaarten uit en wie een volle spaarkaart had, maakte kans op een van de vele prijzen uit de prijzenpot. We ontvingen in totaal 746 stempelkaarten, wat toch een behoorlijk aantal is. We zijn dan ook bijzonder tevreden met de talrijke deelnemers aan deze actie”, zegt schepen Carine Portois, bevoegd voor Lokale Economie.

“Met deze actie wordt zowel de wekelijkse markt als de boerenmarkt in de kijker geplaatst. Op de boerenmarkt koop je producten rechtstreeks bij de lokale boer, verser kan het niet. Zeker in coronatijden is lokaal winkelen zo belangrijk”, zegt schepen Stefaan Vercamer, bevoegd voor Landbouw.

De winnaar van de hoofdprijs op de wekelijkse markt is V. Verlinden en de winnaar van de boerenmarkt P. Vanaelst. Naast de hoofdprijs vielen ook 100 andere bezoekers in de prijzen, zij ontvangen een marktcheque ter waarde van 10 euro om te spenderen op de Oudenaardse markten.Meer nieuws uit de streek