Gemeentebestuur Hooglede lanceert de Gemeentebon

Gemeentebestuur Hooglede lanceert de Gemeentebon


Het gemeentebestuur van Hooglede lanceert deze week de Gemeentebon, waarmee het de lokale economie wenst te ondersteunen. Het zet de inwoners aan om nog meer lokaal te kopen, tijdelijk is de Gemeentebon zelfs 20% meer waard.

Coronatoeslag

De gemeente Hooglede laat de inwoners niet in de steek tijdens de coronacrisis. Daarom kan men tot en met 30 april 2021 (of tot het budget van 50.000 euro toeslag overschreden is) tijdelijk een Gemeentebon kopen met een toeslag van 20 procent.

Elk gezin ontvangt van de gemeente een aantal codes, per gezinslid 4 codes, waarmee een Gemeentebon met toeslag kan aangekocht worden. Per toeslagcode kan een bon aangekocht worden ter waarde van 25 euro, met de toeslag is de bon dan 30 euro waard.

Deelnemende handelaars

De Gemeentebon kan besteld worden via de gemeentelijke website of in infopunt Trimard. Het bedrag moet niet in één keer besteed worden en kan bij meerdere handelaars gebruikt worden. De deelnemende handelaars herken je aan een sticker, een lijst van deelnemende handelaars is te vinden op de gemeentelijke website.

Ga naar www.hooglede.be/gemeentebon en bestel jouw bonnen.Meer nieuws uit de streek


De maatregelen in verband met het coronavirus …

“ZIE OPLOSSINGEN, WANT ZO OVERKOM JE PROBLEMEN” …