Hart voor Hooglede, hard nodig!

Hart voor Hooglede, hard nodig!


Hart voor Hooglede, een verzamelnaam om hartverwarmende acties te lanceren en te ondersteunen. Met een open hart draagt de gemeente elke inwoner een warm hart toe. Omdat het hard nodig is.

Een hart voor de zorg, onderwijs, lokale handelaars, buurtinitiatieven, verenigingen,… Een hart voor elke inwoner van Hooglede-Gits. Met die boodschap lanceert gemeente Hooglede het platform ‘Hart voor Hooglede’. 

“Ons hart gaat meer dan ooit uit naar onze helden in de zorg. Daarnaast willen we in deze donkere dagen ook hartverwarmende verhalen delen, inwoners positieve boodschappen uitdragen, een lichtje zijn in moeilijke periodes.” 

Dit doen ze aan de hand van allerlei kleinschalige acties zoals een wedstrijd hartenslinger maken, raampoëzie verspreiden in samenwerking met schrijvers uit #8830, een coronaproof Sinterklaasactie uitwerken, gratis postkaarten bedelen, de campagne Iksteunmijngoededoel.be ondersteunen, enzovoort.

Dit allemaal in de hoop een lichtje te brengen voor iedereen die het nodig heeft.

Op regelmatige basis wordt het platform Hart voor Hooglede aangevuld. Volg de acties via de gemeentelijke website www.hooglede.be/hartvoorhooglede of via de Facebookpagina van Gemeente Hooglede.Meer nieuws uit de streek


Meer dan ooit zijn we ons ervan …

Iedereen weet ondertussen dat het rare en …