Hooglede steunt zijn goede doelen met burgeractiecampagne

Hooglede steunt zijn goede doelen met burgeractiecampagne


De maatregelen en de nieuwe lockdown hebben een grote impact op de goede doelen en verenigingen in Hooglede. Door de coronacrisis dit jaar ziet een gemiddeld goed doel 30 tot 80% van zijn inkomsten verdwijnen. Daarom neemt de gemeente initiatief en zet het haar schouders lokaal onder de nationale inzamelactie Ik Steun Mijn Goede Doel.

Een 30-tal organisaties namen de touwtjes in handen en lanceren samen met de gemeente Hooglede de campagne Ik Steun Mijn Goede Doel. Een digitaal fundraising platform waarbij elke organisatie eenvoudig zich kan registreren om acties en donaties te verzamelen. Het is voor vele niet 5 voor 12 maar 5 na 12. 

De gemeente Hooglede wil in deze crisistijd een solidair gebaar tonen aan de goede doelen en verenigingen die gevestigd zijn in de gemeente en zet daarom haar communicatiekanalen in. Met de ondersteuning van deze campagne wil de gemeente de burgers en organisaties dichter bij elkaar brengen.

Burgers met een warm hart kunnen vanaf nu hun coronaveilige inzamelactie indienen of geld doneren via Iksteunmijngoededoel.be aan hun lokaal goede doel van hun keuze. Goed om te weten: elke euro gaat rechtstreeks naar het goede doel.

Zo hoopt het gemeentebestuur voor de goede doelen en verenigingen alvast een mooi bedrag op te halen via warme inzamelacties en donaties. Het is hard nodig.Meer nieuws uit de streek


Na de zomerzoektocht van Infopunt Trimard (in …

Corona stelt ons sociaal leven zwaar op …