Kom griezelen in KOERS

Datum Event: 31/10/2020 t.e.m. 07/11/2020

Kom griezelen in KOERS


Durf jij het aan om KOERS binnen te gaan? Vladimir de Vleermuis en zijn vrienden griezelen erop los in KOERS. Dat betekent griezelen, gruwelen, huiveren, rillen, kriebelen, krassen, rennen, gillen, …

De dierenbende is tijdens de herfstvakantie opnieuw trouw op post in KOERS om de jongste bezoekers gratis mee op sleeptouw te nemen met leuke opdrachtjes, raadseltjes en zoekspelletjes. Jonge speurneuzen tot zes jaar gaan – al dan niet met de loopfiets – op zoek naar de vrienden die telkens een leuke opdracht in petto hebben.

Oudere broertjes en zusjes kunnen hun wielerhart ophalen met het roadbook. Aan de hand van 15 wervelende etappes beleven 6- tot 12-jarigen samen met het ganse gezin spel- en ontdekplezier. Op zoek gaan naar sprekende objecten, onderzoeken hoeveel koers in jouw dorp aanwezig is, je eigen wielerbijnaam verzinnen … Met het roadbook verveel je je geen seconde in KOERS!

Praktisch

De herfstzoektocht voor jonge speurneuzen tot 6 jaar is toegankelijk van zaterdag 31 oktober tot en met zaterdag 7 november, tijdens de reguliere openingsuren van KOERS. De zoektocht zelf is gratis, maar boek je bezoek aan KOERS op voorhand via de website. De gratis zoektocht vraag je ter plaatse aan de balie.

Meer informatie is te verkrijgen via koersmuseum@roeselare.be of 051 26 24 00.Meer nieuws uit de streek


Heel wat West-Vlamingen kwamen voor op de …

Kiwanis Roeselare 1 stelt met veel plezier …