Kraak de Code #VANRSL

Kraak de Code #VANRSL


Corona strooit telkens opnieuw roet in het eten. Ook de traditionele ontbijtfuif ter gelegenheid van Dag van de Jeugdbeweging en de alternatieve Dag van het Jeugdwerk kan dit jaar niet op de gebruikelijke manier plaatsvinden.

Waardig alternatief

Om de kinderen en jongeren uit Roeselare toch een hart onder de riem te steken in deze barre tijden, slaan de Roeselaarse jongerenwerkers, jeugdstraathoekwerkers, jeugdwelzijnswerkers en Jeugdraad Roeselare de handen in elkaar en bieden ze met Kraak de Code #VANRSL een waardig en toegankelijk alternatief aan.

“Het was hét moment om eindelijk eens de handen in elkaar te slaan en zowel de reguliere als niet-reguliere jeugdverenigingen gezamenlijk in de bloemetjes te zetten”, vertelt Marjoleine Delva.

Kraak de Code

Het spel Kraak de Code #VANRSL is een coronaveilige fotozoektocht in het centrum van Roeselare die vrij gespeeld kan worden tussen 19 en 25 oktober. Iedere deelnemer in uniform ontvangt een embleempje van de coronaeditie van Dag van de Jeugdbeweging. Wie bij een jeugdwerkorganisatie of leefgroep hoort waar geen uniform wordt gedragen, ontvangt een waardebon van 3 euro voor een broodjeszaak in het centrum van Roeselare. Daarbovenop vallen prachtige prijzen te winnen.Meer nieuws uit de streek


De coronapandemie heeft een grote impact op …

Heel wat West-Vlamingen kwamen voor op de …