Steun de Good Luck actie van Kiwanis Roeselare 1

Steun de Good Luck actie van Kiwanis Roeselare 1


Kiwanis Roeselare 1 stelt met veel plezier hun Good Luck actie voor. Kiwanis Roeselare 1 zorgt voor een stijlvolle en heerlijke attentie die jou, je klanten, personeel en vrienden geLUKkig kan maken!

Met de actie steun je tevens de hond Stuart om zijn opleiding tot blindengeleidenhond tot een goed einde te brengen. De kostprijs voor die opleiding bedraagt 25.000 euro. De helft daarvan wordt gedragen door het Vlaamse Agentschap voor personen met een handicap, maar de andere helft moet Kiwanis Roeselare 1 zelf bijeen zien te krijgen. Vandaar de Good Luck actie!

De “Luck” uit de naam is een knipoog naar de “lukken” van Jules Destrooper, nog altijd een lekker Vlaams streekproduct. Bestel een Magritte Appel – XL Blik van 1050 gram, een Golden Blue Round Tin van 475 gram, of een blik Jules Traditionals van 300 gram. Allemaal overheerlijke producten, die voor het goede doel worden verkocht! Bestellen kan door dit formulier in te vullen en te mailen naar bestellen@kr1.be. Je kunt ook meteen online bestellen.

Meer info over het goede doel en over Kiwanis Roeselare 1 vind je op www.kr1.be/nl.Meer nieuws uit de streek


Vlaanderen kent Roeselare een subsidie toe om …

Wijkcomité ‘Het Laere’ – in het centrum …