Toilet nodig tijdens het winkelen?

Toilet nodig tijdens het winkelen?


Tijdens het winkelen een toilet nodig? In normale omstandigheden combineer je in dat geval het aangename aan het nuttige en ga je een gezellige horecazaak binnen. Dat is omwille van de verplichte sluiting van de horeca jammer genoeg niet meer mogelijk. Maar het zou je geenszins mogen beletten om nog te gaan winkelen bij lokale winkels. Lokaal je aankopen doen, blijft cruciaal in deze moeilijke tijden. Voor wie een toilet nodig heeft tijdens het winkelen, zijn er twee mogelijkheden.

De HogeNood app 

Met de HogeNood app vind je direct het dichtstbijzijnde toegankelijke toilet met je smartphone. HogeNood laat je de route naar het toilet zien en geeft reviews van voorgaande bezoekers. Bij het selecteren van een toilet krijg je bovendien een overzicht over welke voorzieningen het toilet beschikt: aanwezigheid van een mannen- en/of vrouwentoilet, met al dan niet een vuilbakje; is het toilet toegankelijk voor rolstoelgebruikers of is er een verzorgtafel aanwezig.

Meer info vind je op www.roeselare.be/vrije-tijd/winkelen/hoge-nood.

Overzicht openbare toiletten in het centrum

Heb je geen smartphone? Op de stadswebsite vind je een overzicht van de openbare toiletten in het centrum. Er werd ook een handige flyer gemaakt met het overzicht en de openingsuren. In de winkels, aan de onthaalbalie van het stadhuis en in ARhus vind je deze flyers. Ze zullen ook door shoppinggidsen en gemeenschapswachten bedeeld worden.

Hierbij alvast het overzicht van de openbare toiletten:

  • Arhus (De Munt 8)
  • Parking De Munt (Henri Horriestraat 29)
  • Paterskerk (Delaerestraat 20)
  • KOERS (Polenplein 15)
  • Stadhuis (Botermarkt 2)
  • Station (Stationsplein 55)
  • Wallenparking (Wallenstraat 49)

Meer info op www.roeselare.be/nieuws/een-toilet-nodig-tijdens-het-winkelen.Meer nieuws uit de streek


De start van de zomer luidt ook …

De Roeselaarse zomer start opnieuw traditioneel: met …