Belleketrek met straatmuzikanten

Datum Event: 24/07/2020 t.e.m. 28/08/2020

Belleketrek met straatmuzikanten


Van half juli tot eind augustus lopen elke vrijdagavond verschillende straatmuzikanten door de straten van een van de zeven Izegemse wijken. Niet op een podium en zonder elektronische hulpmiddelen brengen ze muziek waar muziek thuishoort: tussen de mensen.

In een bijzonder originele setting trekken solo-artiesten, duo’s en combo’s door de wijk en doen ze aan “belleketrek”. Wie opendoet, krijgt een meezingserenade, een dansbare musette of een uitgeklede rocksong gepresenteerd. Zomaar, omdat het plezant is. Om genietende glimlachen te toveren. Zomaar om je zomeravond compleet te maken!

En uiteraard mogen de buren meegenieten en zingt straks de hele buurt mee. Check alvast of je bel het nog doet, want aankloppen staat niet in hun woordenboek.

In het aanbod: balkan-gypsy accordeon, bluesharmonica, popcovers en crooners, Keltische vioolmelodieën, herkenbare jazzstandaards, Nederlandstalige meezingsongs, en nog veel meer … Amusement verzekerd!

De karavaan trekt door Centrum West (24 juli), Bosmolens (31 juli), Kachtem (7 augustus), Achter de Kerk (14 augustus), Emelgem (21 augustus), Centrum (28 augustus).Meer nieuws uit de streek


Isabelle Folens uit Izegem is een dame …

Stilaan komt iedereen naar buiten. Op zoek …

Deel dit!

Wedstrijden
Speel mee en win!
Win een duoticket voor GRIMMLACHEN door Frank Degruyter!
Speel mee en win!
Win een mand vol overheerlijke proevertjes van De Kruiderie!
Columns

Cartoons