Bezoek van Sinterklaas

Datum Event: 21/11/2020

Bezoek van Sinterklaas


Ook dit jaar komt de Sint naar Tielt. Op zaterdag 21 november doen hij en de Pieten een intredetocht door Tielt en deelgemeenten. Wie wil, kan van op de eerste rij zien hoe Sinterklaas in de stad aankomt!

Omwille van de coronamaatregelen vindt er dit jaar geen Sinterklasshow plaats. Toch krijgt de Sint een onvergetelijk onthaal in Tielt! Om 13 uur maakt de Sint zijn opwachting in Schuiferskapelle. Met de cabrio legt hij een uitgestippeld parcours af. Omstreeks 14 uur rijdt Sinterklaas met zijn Pieten in een koets met paarden door de centrumsteden van Tielt. Om 15.15 uur maakt de Sint opnieuw een rondrit met de cabrio, ditmaal door Kanegem. Om 16 uur wordt de Sint verwacht in Aarsele. De Sint begroet kinderen vanop de rijdende koets of vanuit de cabrio. Ieder kind ontvangt een zakje picknicken, een rol snoep en een mandarijntje. De speelse en vrolijke Pieten zullen dit op coronaveilige wijze bezorgen aan de kinderen langs het parcours.

Breng je ingekleurde tekening mee die je op school kreeg, daar zal Sint vast heel bij mee zijn!

Bezorg je wensen

Op het Alexianenplein staat vanaf 9 november een echte Sint-brievenbus waar je je brief of tekening in kan achterlaten. De Sint liet alvast weten dat hij elke brief zal beantwoorden! Vermeld daarom zeker je naam en adresgegevens.Meer nieuws uit de streek


Door de huidige coronamaatregelen kan de blijde …

Sinds kort is het derde deel van …