Eindejaarsactie 2020

Eindejaarsactie 2020


De eindejaarsactie van Meulebeke wordt georganiseerd met de bedoeling bij te dragen tot de promotie van de lokale kleinhandel in de gemeente. De actie begint op 1 december en eindigt op 3 januari 2021. De prijzenpot bedraagt 7.500 euro. Je kan een deelnemende handelszaak herkennen door het eindejaarslogo in de handelszaak. Je kan terecht bij talrijke Meulebeekse handelaars.

Om mee te dingen naar een prijs, moet je de ontvangen loten correct en volledig invullen en deponeren tot en met woensdag 6 januari 2021 bij een van de deelnemende handelszaken of in het gemeentehuis, bibliotheek, sportcentrum Ter Borcht en dienstencentrum Ter Deeve.

De gemeente schenkt een prijzenpot van 7.500 euro. Er zijn drie hoofdprijzen:

  • 1ste prijs: 2.000 euro aan waardebonnen
  • 2de prijs: 1.000 euro aan waardebonnen
  • 3de prijs: 500 euro aan waardebonnen

Het resterend bedrag van de prijzenpot wordt bedeeld in waardebonnen van 25 euro die kunnen besteed worden bij een deelnemende handelaar naar keuze.

Daarnaast schenkt iedere deelnemende handelszaak zelf ook nog een waardebon (ter waarde van 25 euro) voor de prijzenpot. Deze bonnen kunnen enkel besteed worden bij de handelaar die vermeld staat op de bon. Vorig jaar was er hiervoor een afzonderlijke trekking op de kerstmarkt, maar omdat kerstmarkten momenteel verboden zijn, zal er slechts één trekking zijn in januari voor alle prijzen.

De trekking van de prijzen gebeurt door een onschuldige hand en in het bijzijn van de organisatie.

De winnaars van de drie hoofdprijzen worden persoonlijk uitgenodigd om de prijs in ontvangst te nemen. De andere winnaars worden via verschillende kanalen bekendgemaakt en kunnen hun waardebon ophalen in het gemeentehuis.Meer nieuws uit de streek


De eindejaarsperiode is in zicht. Deze gaat …

De strengere lokale maatregelen waren van toepassing …