Ivan verkoopt drank ten voordele van het rolstoeltennis!

Ivan verkoopt drank ten voordele van het rolstoeltennis!


Ivan Kindt uit Oostrozebeke is gepassioneerd door rolstoeltennis. Hij wil er anderen door inspireren om niet op te geven, en groots te dromen, ondanks je beperkingen. Door middel van de feitelijke vereniging IVAN ON WHEELS wil hij rolstoeltennis op alle vlakken ondersteunen.

Maar rolstoeltennis spelen op topniveau brengt vele kosten met zich mee, zeker als het om deelname aan nationale en internationale tornooien gaat. Tel daarbij de verplaatsingskosten, de trainingen, het onderhoud van het materiaal en dergelijke, en het kostenplaatje loopt hoog op.

Voor het zesde jaar op rij organiseert Ivan een drankenverkoop om zijn deelname aan deze sport te ondersteunen. Met de opbrengst geef je Ivan een financieel duwtje in de rug en help je hem een nog hoger niveau te bereiken in zijn sport. Wil je Ivan helpen? Ga dan naar de Facebookpagina van IVAN ON WHEELS of mail naar info@ivanonwheels.be en geef je bestelling door!

Wij wensen Ivan een dikke proficiat, want hij werd het afgelopen weekend Belgisch Kampioen rolstoeltennis, zowel in het enkel- als dubbelspel!Meer nieuws uit de streek


Elke dag oefenen artiesten uit de regio …

Oostrozebeke denkt aan zijn toekomst. Met het …