Labadoux Bubbelt

Datum Event: 09/10/2020 t.e.m. 11/10/2020

Labadoux Bubbelt


Van bij aanvang van de coronatijd werd Labadoux geconfronteerd met de noodzakelijke afgelasting van het festival begin mei. Een lastige, maar begrijpelijke keuze. Hiermee werd de toon gezet voor heel wat festivals die hetzelfde lot beschoren waren. Niet alleen de festivalsector, maar ook heel de eventsector kreeg het de voorbije maanden erg hard te verduren. Labadoux wil dan ook solidair zijn met alle acties die het belang van de eventsector in de verf zetten.

Met Labadoux Bubbelt wil Labadoux haar verantwoordelijkheid nemen en haar nek uit steken alsnog iets organiseren. Labadoux Bubbelt geeft een forum aan artiesten die ernaar uitkijken om terug op het podium te staan. Ook het trouw publiek verdient een muzikaal aanbod.

Labadoux Bubbelt gaat door op 9, 10 en 11 oktober op de festivalweide langs de Trakelweg in Ingelmunster. Per dag kunnen 400 bezoekers intekenen om 3 of 4 concerten te beleven. Op de festivalweide werd voor de gelegenheid een tentluifel van 65 meter lang opgezet. Op vrijdag en zaterdag gaan de concerten ‘s avonds door, op zondag word ’s middags gestart. In de vooravond wordt Ladadoux Bubbelt afgesloten.

Meer info vind je op www.labadoux.be.Meer nieuws uit de streek


Door werken kan je de Schoolstraat niet …

De werkgroep beeldende kunst uit Izegem organiseert …