Meulebeke Bon af te halen

Meulebeke Bon af te halen


Vanaf maandag 28 september kan je jouw Meulebeke Bon afhalen! De maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben het Meulebeekse leven op verschillende vlakken geraakt. Daarom heeft het lokaal bestuur de ‘Meulebeke Bon’ in het leven geroepen om alle inwoners een duwtje in de rug geven en zo ook de lokale economie te stimuleren.

Er werd beslist om aan elke Meulebeekse inwoner een waardebonkorting van 5 euro te schenken. Concreet betekent dit dat elke inwoner een Meulebeke Bon bij de gemeente kan aankopen voor 15 euro. Bij elke waardebon die gekocht wordt, legt de gemeente 5 euro bij, zodat de bon een totale waarde heeft van 20 euro. Voor financieel kwetsbare groepen bedraagt de opleg van de gemeente 10 euro.

Er kan maximaal één Meulebeke Bon aangekocht worden per ingeschreven inwoner.

De Meulebeke Bon kan vanaf 28 september aangekocht worden in het gemeentehuis, de bibliotheek, het dienstencentrum Ter Deeve, en de sportdienst in Ter Borcht. Betaling kan cash of met bancontact.

De bon kan tot 31 december gebruikt worden bij alle deelnemende handelszaken. Handelaars mogen geen bonnen meer aanvaarden na die datum. De deelnemende handelaars kan je herkennen aan de affiche met de Meulebeke Bon.Meer nieuws uit de streek


Op zondag 1 november is het opnieuw …

Ook dit jaar vindt in Meulebeke een …