Opendeur assistentiewoningen Deeveland

Datum Event: 18/09/2020

Opendeur assistentiewoningen Deeveland


De 51 assistentiewoningen in Residentie Deeveland werden allemaal gerenoveerd. De moderne assistentiewoningen zijn volledig aangepast aan het ouder worden. Op vrijdag 18 september is er een opendeurdag en kan iedereen, mits afspraak, een kijkje nemen.

Residentie Deeveland is gelegen in de Bonestraat 22 te Meulebeke en wordt beheerd door de gemeente. De assistentiewoningen van Residentie Deeveland werden allemaal gerenoveerd en zijn volledig aangepast aan het ouder worden. Toilet en inloopdouche zijn voorzien van handgrepen, er is een video-parlofoon en een oproepsysteem. Daarnaast is er vrijblijvend de mogelijkheid gebruik te maken van ondersteunende diensten waardoor het mogelijk is langer zelfstandig te wonen. Het volledige gerenoveerde gebouw bestaat uit 51 moderne assistentiewoningen voor 65-plussers.

Op vrijdag 18 september kan iedereen tussen 14 en 18 uur een kijkje komen nemen mits op voorhand een afspraak te maken. Voor een rondleiding neem je contact op met de woonassistente Ines Cardoen via 051 48 05 20 of ines.cardoen@meulebeke.be.
Meer nieuws uit de streek


OPENDOEK, de koepel van het amateurtheater, lanceert …

Wist je dat de begraafplaats Sint-Amandus een …

Deel dit!

Columns
Wedstrijden

Cartoons