Opnieuw pop-up café van The Dirty Scums

Datum Event: 13/09/2020

Opnieuw pop-up café van The Dirty Scums


Het mag gezegd, The Dirty Scums dragen meer dan hun steentje bij om de jaarlijkse Dorpsfeesten van hun geliefde Schuiferskapelle telkens geslaagd te maken. Er is uiteraard het vermaarde Rock@Schuiferskapelle op zaterdag, maar luttele uren later leiden ze ook de receptie op zondagmorgen in goede banen. En diezelfde zondag zijn ze ook nog de drijvende kracht achter de kinderafsluiter in Club ’77 en aan de muzikale afsluiter in ’t Een en ’t Ander. Wegens de gekende coronamaatregelen zijn de meeste activiteiten dit jaar echter geannuleerd.

Als compensatie openen The Dirty Scums op de zondag van de Dorpsfeesten een vijfde maal hun zeer in de smaak gevallen pop-up cafeetje ‘In den Schuymenden Bierpot’. Voor de gelegenheid zal de reeds kindvriendelijke setting nog worden uitgebreid met een springkasteel.

Op zondag te voet, met de fiets, met de moto of auto, afzakken naar den Bierpot, met of zonder kinderen, en daar in alle rust genieten van het prachtig uitzicht op de Kapelse velden en weiden, terwijl je ondertussen een streekbiertje nuttigt: het leven kans soms eenvoudig en toch mooi zijn, en het geluk kan in de kleine dingen zitten. In ‘In Den Schuymenden Bierpot’ vind je gegarandeerd je gading en gelijkgestemde zielen!Meer nieuws uit de streek


In het voorjaar van 2021 komen er …

Ook dit jaar komt de Sint naar …