Webinar: veerkracht voor ouders

Datum Event: 23/11/2020

Webinar: veerkracht voor ouders


Het Huis van het Kind Tielt organiseert een webinar rond veerkracht voor ouders. In deze uitdagende coronatijden dienen ouders heel veel ballen tegelijk in de lucht te houden. Niet gemakkelijk! Tijdens de webinar krijg je enkele handvaten aangereikt om als ouder je veerkracht te behouden.

Tijdens de webinar wordt ingegaan op het belang van bijtanken en voor zuurstof zorgen. Op de noodzaak om dit toch voorrang te geven. Daarnaast wordt ook even stil gestaan bij ‘goede ouders’: wanneer ben je een goede ouder? Is dat vooral belonen of straffen? Inspraak geven of grenzen stellen?

Deze avond is een introductie in het opvoedingsmodel ‘nieuwe autoriteit’, dat zich baseert op verbinding, op zelfcontrole (zuurstof) en op het gezamenlijk uitoefenen van gezag.

Praktisch

De webinar gaat door op maandag 23 november, van 20 tot 21.30 uur. Je kan dit gratis volgen. Inschrijven kan tot en met maandag 23 november (12 uur) en doe je door een mailtje te sturen naar sociaalhuis@ocmwtielt.be. Bezorg hierbij zeker je familienaam, voornaam, telefoon-/gsmnummer en mailadres. Na inschrijving ontvang je een Zoomlink waarmee je kan deelnemen aan de online avond.Meer nieuws uit de streek


Door de huidige coronamaatregelen kan de blijde …

Sinds kort is het derde deel van …