Brug Korenbloemstraat binnenkort weer open

Brug Korenbloemstraat binnenkort weer open


De werken van de VLM aan de brug over de E403 van Baliebrugge naar Torhout hebben helaas vertraging opgelopen. Op vrijdag 20 november zullen de werken klaar zijn en is de brug weer open voor alle verkeer.

Tot en met 30 oktober wordt er gewerkt, voor gemotoriseerd verkeer blijft de omleiding van kracht. Ook tijdens het bouwverlof, van 31 oktober tot en met zondag 8 november, kunnen enkel fietsers en voetgangers over de brug. Op maandag 9 november wordt er geasfalteerd. De brug is die dag afgesloten voor alle verkeer. De werken duren dan nog tot en met 19 november.

Tijdens de werken is vastgesteld dat de brugvoegen moeten vernieuwd worden. Dat was oorspronkelijk niet voorzien. Op vraag van het Agentschap Wegen en Verkeer worden de brugvoegen binnenkort toch hersteld en vervangen. De aannemer plant hiervoor in het voorjaar één werkweek in, bij voorkeur tijdens een schoolvakantie.

Vanaf 20 november zullen fietsers aan weerszijden van de weg over een gescheiden fietspad kunnen rijden.Meer nieuws uit de streek


Schrijf je vrijblijvend in voor de 10de …

Indoor sporten voor -13-jarigen is in deze …