Buitenschoolse kinderopvang Jabedabedoe gesloten

Buitenschoolse kinderopvang Jabedabedoe gesloten


Omwille van een besmetting bij een personeelslid in de kleuterbubbel van Jabedabedoe op Don Bosco werd conform de richtlijnen beslist om deze bubbel tot en met zondag 8 november te sluiten.

Dankzij de strikte opvolging van de maatregelen om het coronavirus in te dijken, bleef de buitenschoolse kinderopvang lange tijd gespaard van Covid-19 besmettingen. Na vaststellen van 1 besmetting bij een personeelslid van de kleuterbubbel van Jabedabedoe op Don Bosco werd onmiddellijk beslist om deze tot en met 8 november te sluiten. Omdat er met een strikte scheiding gewerkt wordt tussen kleuters en lagere schoolkinderen, heeft dit geen impact op de opvang voor kinderen van de lagere school in de Jabedabedoe noch op de opvang in de BKO Skoebidoe op Sint-Henricus.

Alle ouders die een kleuter hebben die in quarantaine worden gecontacteerd. Ook alle ouders die een kleuter hebben die ingeschreven is tijdens de sluitingsperiode van Jabedabedoe worden opgebeld. Voor kleuters die niet in quarantaine moeten, wordt naar een oplossing gezocht.Meer nieuws uit de streek


Schrijf je vrijblijvend in voor de 10de …

Indoor sporten voor -13-jarigen is in deze …