Fotowedstrijd Week van de Mobiliteit

Fotowedstrijd Week van de Mobiliteit


Het Lokaal Bestuur Torhout investeert de volgende jaren in vijf nieuwe fietsprojecten. Ontdek de locaties en de projecten aan de hand van een fotowedstrijd! Op de vijf locaties van de fietsprojecten wordt voor de wedstrijd een mascotte geplaatst. Van alle locaties wordt een foto genomen.

Op maandag 14 september worden de vijf foto’s gepost op de Facebookpagina Torhout – levende stad. Herken je een locatie? Gebruik een duurzaam vervoersmiddel (step, fiets, skeelers, …) om naar de locatie te gaan en trek een selfie met je vervoersmiddel bij de mascotte. Zorg ervoor dat, naast jezelf, de mascotte en je vervoersmiddel goed herkenbaar zijn op de selfie!

Van maandag 14 tot en met zondag 20 september kan je je selfie posten onder het bericht op de Facebookpagina Torhout – levende stad. Op maandag 21 september worden uit alle inzendingen vijf winnaars getrokken. Alle winnaars ontvangen een mooie fietstas.

De prijzen worden overhandigd aan de winnaars op vrijdag 25 september om 16 uur in het stadskantoor. Winnaars moeten zich vrij kunnen maken om dan hun prijs in ontvangst te nemen.Meer nieuws uit de streek


Na de afkondiging van de strengere maatregelen …

Meer dan 250.000 jongeren gaan elke week …