Ga je mee op pad met De Letterkarre?

Ga je mee op pad met De Letterkarre?


Lees je graag? Heb je affiniteit met kinderen? Zin om samen met een gezin op stap te gaan? Dan ben jij misschien wel dé vrijwilliger die ze zoeken bij De Letterkarre. Dat is een voorleesproject in Kortemark, onder impuls van VIVA-SVV, dat wil inzetten op taalstimulering, leesbevordering en participatie aan het lokale vrijetijdsaanbod om zo de kansen van kinderen en gezinnen te vergroten.

Als vrijwilliger krijg je de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen, krijg je een opleiding op maat en een fiets en boekenpakket in bruikleen, maar ben je ook verzekerd voor je vrijwilligerswerk. Je mag ook rekenen op praktische en inhoudelijke ondersteuning.

Bij De Letterkarre verwachten ze van jou uiteraard affiniteit met kinderen en voorlezen, en rekenen ze op je enthousiasme en flexibiliteit. Je vindt het leuk om mensen te ondersteunen en te helpen en bent bereid om je in de buurt te verplaatsen met de fiets. VIVA-SVV geeft je een fiets in bruikleen. Je woont in de buurt van Kortemark en kunt je vanaf oktober regelmatig vrijmaken.

Voel jij het kriebelen? Neem dan contact op met Delphine Verscheure op 056 24 24 09 of via delphine.verscheure@viva-svv.be.Meer nieuws uit de streek


Voortaan beschikt elke begraafplaats in Kortemark en …

Op zaterdag 24 en zondag 25 oktober …