Hinder in Ruddervoordsestraat vanaf 16 november

Hinder in Ruddervoordsestraat vanaf 16 november


Vanaf 16 november tot en met 18 december zal er grote hinder zijn langs de Ruddervoordsestraat. Voor de heraanleg van nutsvoorzieningen (leidingen van Fluvius, de Belgische netbeheerder van elektriciteit en aardgas) wordt er vanaf 16 november in de Ruddervoordsestraat gewerkt. De werken situeren zich tussen de overweg en de rotonde van Zuidwege. Er wordt vooral langs de even huisnummers gewerkt waar het voetpad zal opengebroken worden.

Om de hinder tot een minimum te herleiden worden de werken in 2 delen opgedeeld. Fase 1 start op 16 november. Dan wordt het deel tussen de overweg en de Sint-Elooistraat aangepakt. Verkeer vanaf rotonde tot aan de Sint-Elooistraat / L. Claeysstraat is in beide richtingen mogelijk. Het deel tussen de overweg en de Sint-Elooistraat wordt enkel opgesteld met rijrichting de rotonde Zuidwege.

Fase 2 gaat in vanaf het einde van de eerste fase. Tijdens de tweede fase is het deel tussen de rotonde en de Sint-Elooistraat aan de beurt. In het stuk uit fase 1 is het verkeer in beide richtingen terug mogelijk. Het deel tussen de Sint-Elooistraat / L. Claeysstraat en rotonde is enkel open met rijrichting rotonde Zuidwege.Meer nieuws uit de streek


Het gemeentebestuur van Zedelgem besliste om 58 …

Het gemeentebestuur van Zedelgem onderstreept het belang …