Opleidingen signaalgever en gemachtigd opzichter

Datum Event: 19/09/2020 t.e.m. 20/10/2020

Opleidingen signaalgever en gemachtigd opzichter


Vanuit de politiezone Polder worden dit najaar twee opleidingen georganiseerd die misschien wel op jouw lijf geschreven zijn.

Gemachtigd opzichter

Op zaterdag 19 september is er de opleiding tot gemachtigd opzichter. Die is gratis en vindt plaats van 9 tot 13 uur in OC Sint-Sebastiaan in de Sint-Sebastiaanlaan 8 in Diksmuide. De opleiding bestaat uit een theoretisch en een praktisch luik. Na de opleiding wordt er een getuigschrift afgeleverd dat in principe voor onbepaalde duur geldig blijft.

Als gemachtigd opzichter heb je als taak de veiligheid van groepen kinderen, scholieren, senioren en personen met een handicap in het verkeer te bewaken, vooral bij het oversteken van de straat. Iedereen vanaf 18 jaar kan gemachtigd opzichter worden.

In de opleiding op 19 september is er plaats voor maximaal 20 deelnemers. Wil je graag deelnemen, bezorg dan je gegevens via info@kortemark.be.

Signaalgever

Als signaalgever ben je onmisbaar bij de organisatie van een wieler- of loopwedstrijd op de openbare weg. Je staat gedurende de wedstrijd zowel in voor de veiligheid van de deelnemers en de toeschouwers als voor de veiligheid van de andere weggebruikers. Je krijgt dus heel wat verantwoordelijkheid.

Op dinsdag 20 oktober van 19 tot 22 uur kan je deze gratis opleiding volgen in CC De Beuk, Torhoutstraat 9 in Kortemark. Inschrijven gebeurt via het e-loket.Meer nieuws uit West-Vlaanderen


Diksmuide stelt elke donderdag een coronaproof theaterfestival …

De 20-jarige Anouk Buyle uit Diksmuide studeert …

Deel dit!

Columns
Wedstrijden

Cartoons