Reveil in Torhout

Datum Event: 01/11/2020

Reveil in Torhout


Op zondag 1 november brengt Reveil mensen dichter bij elkaar. Torhout neemt voor de derde keer deel aan dit evenement. Kom rond zonsondergang naar het Stiltepark in de Warandestraat en geniet van serene concerten. 

Torhout neemt voor de derde keer deel aan Reveil. Op zondag 1 november om 16 uur kan je genieten van een a capellaconcert, gebracht door leerlingen van de Kunstacademie Torhout. De zangeressen van de zangklas van Dipika Singh dompelen je onder in een warme gloed van hemelse muziek. Boukje, Nell, Jitske, Ann, Amke en Christine brengen liederen van onder andere Mozart, Webber, Schubert, … Ook enkele bekende melodieën zoals ‘Over the rainbow’ en ‘Walking in the air’ staan op het programma.

“Allerheiligen is een periode waarbij we even stilstaan bij het vergankelijke van ons leven. Een woord van troost, liefde en vriendschap vinden we vaak in de stilte van de natuur, in een prachtig lied of gewoon in een babbel met een lotgenoot. In 2020 gaan onze gedachten vooral naar de vele families die in coronatijd afscheid moesten nemen van een geliefde. Met Reveil 2020 willen we al deze mensen dat klein beetje extra warmte en troost schenken”, vertelt Elsie Desmet, schepen van begraafplaatsen. 

Welkom in het Stiltepark in de Warandestraat waar je kan luisteren naar een sfeervol concert van de leerlingen van Kunstacademie Torhout. Zorg mee voor de sfeer door een (kaars)lichtje mee te nemen.Meer nieuws uit de streek


De provincie West-Vlaanderen wil lokale besturen helpen …

Schrijf je vrijblijvend in voor de 10de …