Verkoopactie 11.11.11 Lichtervelde gaat online

Verkoopactie 11.11.11 Lichtervelde gaat online


De 11-groep van Lichtervelde had alles voorbereid om op zaterdag 7 november de jaarlijkse verkoop van 11.11.11.-producten aan de supermarkten te organiseren. Helaas heeft het coronavirus deze plannen in de war gestuurd. Maar omdat niemand haar of zijn wenskaarten, stiften en truffels hoeft te missen, werd een online verkoopactie op poten gezet.  

Bestellen kan via deze lin. De producten kunnen in de Wereldwinkel en het afhaalpunt van het buurtpunt B’Korf (voor deze laatste enkel op 18 november) opgehaald worden of worden thuis bezorgd.

“Een andere afgelaste activiteit is de fietsrit op woensdag 11 november. Wij kregen echter de vraag van enkele enthousiaste wielerfanaten om de fietsroute ter beschikking te stellen. Op die manier kreeg ons alternatief vorm. De sportieve fietsers kunnen de fietstrack van een 60-tal km (www.routeyou.com/nl-be/route/view/8080473/racefietsroute/11-11-11-lichtervelde-2020) downloaden. Voor wie het wat rustiger wil doen, bieden wij een fietsknooppuntentocht van 33 km aan. Deze is via de Facebookpagina 11.11.11 Lichtervelde beschikbaar. We nodigen deelnemers uit om een foto posten op onze Facebookpagina van voor, tijdens of na hun rit.”Meer nieuws uit de streek


Op maandag 16 november start de volgende …

In het licht van de huidige evolutie …