Vermeersch-Deconinck wordt Verthus

Vermeersch-Deconinck wordt Verthus


Vermeersch-Deconinck is een begrip in Kortemark en omstreken. In 1963 openden André Vermeersch en Godelieve Deconinck als een van de eerste een stock américain in België. Bijna zestig jaar later is er de heuse groep Vermeersch-Deconinck, met vier familiebedrijven onder één dak. Het gedeelte van het bedrijf waar je zo goed als alles vindt, van machines tot kantoormaterialen, krijgt een eigen naam en heet voortaan Verthus.  Een naam die de familietraditie in ere houdt en de brug slaat naar de hedendaagse waarden van het bedrijf.
 

Een nieuwe naam, een nieuwe slogan

Vernieuwing is alvast een vaste waarde die het familiebedrijf in het bloed zit. En dus vonden zaakvoerders Piet en Nancy het hoog tijd om de multiwinkel een eigen naam, een nieuwe look én een nieuwe communicatiecampagne te geven. Uiteindelijk werd voor de naam Verthus gekozen, een samentrekking van de elementen ‘ver’ – als eerbetoon aan de familienaam van André – en ‘thus’, het dialectwoord voor thuis. En die verwijzing is niet toevallig, aangezien het winkelcentrum zowel een thuis wil zijn, als een plek waar je alles vindt voor huis en tuin, voor particulieren én professionals. De nieuwe slogan “de winkel voor ‘t leven” versterkt deze boodschap en voegt er nog een dimensie aan toe. Een geboorte, de eerste schooldag, gaan samenwonen? Verthus is er voor elke fase van het leven!


Het weekend van 4 en 5 juli zal in het teken staan van de lancering van de nieuwe naam. Vanaf dit weekend krijgen de klanten Verthus-geschenkjes en -kortingen op de verschillende afdelingen.Meer nieuws uit de streek


Op zaterdag 24 en zondag 25 oktober …

De lokale fietspromotiecampagne ‘Kortemark Rinkelt’ is definitief …