Week van de Kinderbegeleider

Week van de Kinderbegeleider


Dit jaar smelten de Week van de Buitenschoolse Opvang en de Dag van de Kinderbegeleider samen tot de Week van de Kinderbegeleider, met als thema ‘Beestig bedankt’. Tijdens deze week, die plaatsvindt van maandag 12 tot en met zondag 18 oktober, worden alle Torhoutse kinderbegeleiders en onthaalouders in de bloemetjes gezet.

Goede kinderopvang vraagt de juiste persoon met de juiste talenten. Het Lokaal Bestuur Torhout wil dan ook aandacht besteden aan de noden van de Torhoutse kinderbegeleiders en onthaalouders. Helaas zal dit deze keer zonder het gebruikelijke en gezellige vormings- en netwerkevent zijn. Corona blijft tot op vandaag een spijtige spelbreker.

“We zijn alle Torhoutse kinderbegeleiders en onthaalouders enorm dankbaar voor hun dagdagelijkse inzet, zeker in deze moeilijke tijden. Tijdens de Week van de Kinderbegeleider verwennen we ze vanuit het Lokaal Bestuur graag met een lekkere attentie die we persoonlijk in elke kinderopvang komen afgeven, uiteraard volgens de geldende coronarichtlijnen”, zegt schepen van kinderopvang Rita Dewulf. “We moedigen ook alle ouders aan om tijdens de Week van de Kinderbegeleider de kinderbegeleiders van de crèche, de onthaalouder of de begeleiding van de buitenschoolse opvang een hart onder de riem te steken en in de bloemetjes te zetten met een leuk kaartje, knutselwerkje of complimentje.”Meer nieuws uit de streek


Na de afkondiging van de strengere maatregelen …

Meer dan 250.000 jongeren gaan elke week …