Zomerzoektocht in Kortemark

Zomerzoektocht in Kortemark


De gemeentelijke zomerzoektocht in Kortemark kan ook in 2020, ondanks alle coronatoestanden, niet ontbreken. Vanaf woensdag 1 juli tot en met woensdag 30 september kan je deze fietsen met je kinderen, familie of vrienden. Dankzij de zomerzoektocht ontdek je leuke, onbekende hoekjes en straatjes in Kortemark en deelgemeentes. De zoektocht loopt langs een parcours van rustige en landelijke wegen.

Tijdens deze 15de editie maak je kennis met autoluwe wegen en landelijke schoonheden, en kun je uitrusten op een heerlijk terrasje. Met de zoektocht zijn er tal van mooie prijzen te winnen. Bij deze editie is er zelfs een uitzonderlijke prijzenpot te verdelen.

Dit jaar zijn er op hetzelfde parcours trouwens twéé zoektochten: eentje voor volwassenen, en een andere met aangepaste vragen op kindermaat. Beide zomerzoektochten zijn gratis.

Op www.kortemark.be kun je beide deelnemingsformulieren downloaden. Zorg uiteraard dat je er de juiste uitpikt. Je kunt ook een afgedrukte versie meenemen uit het folderrekje naast de inkom van De Beuk (Torhoutstraat 9, Kortemark).

Meer info via toerisme@kortemark.be en 051 56 61 08.Meer nieuws uit de streek


Gouverneur Carl Decaluwé heeft op 23 oktober …

Voortaan beschikt elke begraafplaats in Kortemark en …