Actie met steunbon voor horeca- en handelszaken uitgesteld

Actie met steunbon voor horeca- en handelszaken uitgesteld


Gemeente Zulte stelt actie met steunbon van 10 euro voor lokale horeca- en handelszaken tijdelijk uit. In de nieuwste editie van het gemeentelijk infoblad werd op de achterzijde normaal een corona-steunbon aangeboden aan ieder Zults gezin. De steunbon met een waarde van 10 euro kon worden ingewisseld bij een lokale handels- of horecazaken, die verplicht moest sluiten gedurende de lockdown en bij een minimale besteding van 20 euro.

“Bij het ter perse gaan van het infoblad werd door de regering beslist om de horeca opnieuw te sluiten. Daarom besloten we de actie uit te stellen en later te hernemen”, zegt schepen van lokale economie Sophie Delaere. De opmaak van het infoblad kon niet meer worden aangepast. Alleen het drukproces van de unieke kortingscodes kon worden tegengehouden. De achterzijde van het infoblad is dan ook geen geld waard.

Deze actie maakt deel uit van de sectorspecifieke steunmaatregelen van de gemeentelijke taskforce en zal dan ook op een later moment worden hernomen.Meer nieuws uit de streek


De donkerste dagen van het jaar staan …

Volgend jaar komt er een extra kinderopvang …