Albert Heijn komt naar Waregem

Albert Heijn komt naar Waregem


Copyright foto: Stad Waregem

Het dossier liep al geruime tijd, nu zijn de nodige vergunningen in zicht om het project te realiseren. West-Vlaanderen is een regio waar Albert Heijn nog flink kan en wil groeien. “Ze zien er ons graag komen”, klinkt het bij Albert Heijn. “Onze scherpe prijzen, ons verrassend assortiment en onze persoonlijke service slaan aan in de regio.”

De winkel in Waregem komt in winkelcentrum het Pand in het centrum van Waregem. Deze winkelplek sluit binnenkort voor 18 maanden de deuren voor een grondige renovatie. Bij de heropstart, normaliter in de zomer van 2022, opent Albert Heijn er de deuren.

Kristof Chanterie, schepen voor economie van de stad Waregem en voorzitter van WAGSO: “Wij hebben alles in het werk gesteld om Albert Heijn in het Pand te kunnen huisvesten. Daarvoor werden, onder impuls en begeleiding van de firma Ceusters, de nodige contacten gelegd. Wij zijn ervan overtuigd dat Albert Heijn een absolute trekker zal worden voor het winkelcentrum en de trigger zal zijn om ook andere aantrekkelijke spelers naar het Pand in Waregem te halen. Wij blijven daarenboven ijveren voor een mooie verhouding tussen grotere retailers en kwalitatieve detailhandelszaken, om een divers aanbod te kunnen blijven bieden aan de consument.”Meer nieuws uit de streek


Voor diverse vervangingen van bomen en nieuwe …

In de week van 26 oktober zal …