Coronabesmetting in WZC De Meers

Coronabesmetting in WZC De Meers


Dinsdagavond 13 oktober kreeg woonzorgcentrum De Meers vanuit het labo de bevestiging van één positieve coronatest. Het gaat om een bewoner op de derde verdieping. Uit voorzorg zijn alle bewoners op deze verdieping in quarantaine geplaatst. Zij zijn ook allemaal reeds getest op COVID-19. Het is de bedoeling om ook alle personeelsleden van de afdeling in de loop van deze week te testen.

De coronatest bij de bewuste bewoner gebeurde omdat de bewoner een verhoogde temperatuur had. Op vandaag heeft deze bewoner geen koorts meer en ook geen andere symptomen. Het woonzorgcentrum neemt echter geen risico’s en plaatste alle bewoners van de derde verdieping (Renbaanweg en Tilburywegel) meteen in quarantaine. Bovendien is iedere bewoner van deze afdeling dinsdagavond nog getest op corona.

Ook de personeelsleden worden getest in de komende dagen.

De uitslagen van de testen bij de bewoners worden donderdag 15 oktober verwacht. Hierover volgt later meer communicatie. Voorlopig is de enige juiste beslissing om op de derde verdieping van WZC De Meers geen bezoek meer toe te laten. De familieleden van de bewoners zijn hiervan op de hoogte gebracht.Meer nieuws uit de streek


Voor diverse vervangingen van bomen en nieuwe …

In de week van 26 oktober zal …