Coronaveilige heropening sporthal Zulte op 10 augustus

Coronaveilige heropening sporthal Zulte op 10 augustus


Maandag 10 augustus 2020 heropent de sporthal in Zulte na de zomersluitingsperiode en dit op een coronaveilige manier.

Vanaf maandag kunnen sporters opnieuw terecht in de sporthal om hun favoriete sport te beoefenen. Met inachtneming van enkele maatregelen, kan alles op een coronaveilige manier doorgaan. “We hebben enkele belangrijke regels opgesteld: kleedkamers en douches worden buiten gebruik gesteld en ook het sportcafé blijft tot september gesloten,” zegt schepen van sport Olivier Peirs.

Daarnaast wordt het dragen van een mondmasker ook in de sporthal verplicht. Alleen tijdens het sporten mag het mondmasker af. Het gemeentebestuur raadt aan zoveel mogelijk buiten, contactloos en zonder publiek te sporten en verzoekt om (sport)evenementen uit te stellen. Sportclubs worden gevraagd hun leden aan te sporen om het reisadvies bij terugkomst uit oranje of rode zones strikt op te volgen en een lijst bij te houden van de aanwezige sporters.

Naast de gemeentelijke verplichtingen, moeten sportclubs ook de richtlijnen van de eigen sportfederaties strikt opvolgen. De gemeente zelf voorziet de nodige ontsmettingsproducten.Meer nieuws uit de streek


Gemeentebestuur Zulte besliste na overleg met de …

Het gemeentebestuur van Zulte komt met enkele …