Infomarkt brug Desselgem-Ooigem

Datum Event: 06/10/2020

Infomarkt brug Desselgem-Ooigem


Dit najaar starten de effectieve werken voor een nieuwe brug over de Leie tussen Desselgem en Ooigem. Daarom organiseert De Vlaamse Waterweg op dinsdag 6 oktober een infomarkt in OC Leieland in Wielsbeke.

Om de Leie toegankelijk te houden voor de moderne binnenvaart, bouwen waterwegbeheerder De Vlaamse Waterweg samen met Waregem en Wielsbeke een hogere brug tussen Desselgem en Ooigem. De aannemer is officieel gestart op 1 juli, maar de werken gaan binnenkort pas écht van start.

Infomarkt in OC Leieland

Op de infomarkt van dinsdag 6 oktober kom je meer te weten over alle concrete stappen in de bouw van de wegbrug en over de omleidingen voor het weg- en fietsverkeer. In primeur zijn er op de infomarkt ook de eerste beelden van de aparte fietsbrug, die naast de wegbrug zal gebouwd worden. Plaats van afspraak is OC Leieland in Wielsbeke (Guido Gezellestraat 55).

Door het coronavirus is – naast de nodige hygiënemaatregelen – op voorhand inschrijven noodzakelijk. Er zijn op 6 oktober vier sessies van maximum 49 personen. Inschrijven kan via https://ooigem-desselgem.eventbrite.nl/ of 09 292 12 11. Tijdens de infomarkt draagt iedereen verplicht een mondmasker.
Meer nieuws uit de streek


De traditionele kermisnamiddag voor personen met een …

Deel dit!

Columns
Wedstrijden

Cartoons