Kermisnamiddag voor personen met handicap

Datum Event: 02/09/2020

Kermisnamiddag voor personen met handicap


De traditionele kermisnamiddag voor personen met een handicap sluit de foor van Waregem af. Van donderdag 27 augustus tot en met woensdag 2 september organiseert de stad een foor op de Markt. Zo kan iedereen de zomervakantie toch nog met een extra positieve noot afsluiten. Er staan 25 foorkramen in een afgesloten zone: alle gekende foorkramers inclusief Decadance en G-Force.

Het stadsbestuur nodigt naar jaarlijkse gewoonte de Waregemse personen met een handicap uit op de laatste kermisdag. Op woensdag 2 september wordt de kermisnamiddag exclusief en gratis voorbehouden voor personen met een handicap. Door corona wordt het programma lichtjes aangepast: er wordt enkel een rondgang op de kermis georganiseerd, zonder afsluitend drankje en zonder tombola. Toch blijft deze namiddag meer dan de moeite waard! Verzamelen gebeurt om 13.45 uur aan de ingang van de kermis (Pand Waregem).

Inschrijven is verplicht en kan tot 28 augustus via kermispmh@welzijn.waregem.be of 056 62 97 38.Meer nieuws uit de streek


Voor diverse vervangingen van bomen en nieuwe …

In de week van 26 oktober zal …