Koop lokaal op de boerenmarkt

Datum Event: 03/10/2020 t.e.m. 04/10/2020

Koop lokaal op de boerenmarkt


Heb je nog geen plannen voor het weekend van 3 en 4 oktober? Geen nood. Niets leukers dan met familie of vrienden een bezoekje brengen aan de boerenmarkt op zondagnamiddag tussen 14 en 18 uur. Je kan er je voorraad gezonde groenten, fruit, boter, kaas, paté, eieren, … rechtstreeks van bij de boer opslaan. Ook artisanaal gemaakte chocolade en ijsjes mogen niet ontbreken. En natuurlijk zijn ook FairTrade producten uit het Zuiden te koop op de stand van de Wereldwinkel.

De kinderen kunnen zich dan weer uitleven op de kinderboerderij. De kippen, konijnen, cavia’s, schaapjes en paardjes staan te trappelen om geknuffeld te worden.

Win een prijs!

Kom naar de stadswinkel en raad uit hoeveel duplo-stukjes het boerderijtafereel in de etalage is opgebouwd. Mail je antwoord of vul in de stadswinkel een wedstrijdformulier in. Wil je weten of je gewonnen hebt? Kom dan op 4 oktober naar de boerenmarkt.

Wat kan je winnen? Een geluksvogel gaat naar huis met een goedgevulde tas lokale en gezonde producten. Daarnaast zijn er ook 9 aankoopbonnen te winnen ter waarde van 10 euro om te besteden op de boerenmarkt.

Praktisch

Er zijn 3 in- en uitgangen ter hoogte van de Stormestraat, de Holstraat en het Pand. Na het ontsmetten van de handen volg je het eenrichtingsverkeer op de markt. Een mondmasker dragen is verplicht voor alle bezoekers boven de 12 jaar.

Tussen 13 en 19.30 uur zijn de Stormestraat en Stationstraat verkeersvrij naar aanleiding van de braderie.Meer nieuws uit de streek


De Statievrienden zitten deze coronatijd allesbehalve stil. …

De Waregemse Biervrienden is een vriendengroep die …