KuBuS komt terug: speel- en beleefmiddag voor jong en oud

Datum Event: 19/09/2020

KuBuS komt terug: speel- en beleefmiddag voor jong en oud


Copyright foto: deerlijk.be

KuBuS! staat voor Kunstig Buiten Spelen en wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd door de cultuur-, jeugd-, erfgoed- en sportdienst en bibliotheek van Deerlijk. De editie van 2020 zou oorspronkelijk doorgaan in mei, maar werd door het coronavirus verplaatst naar zaterdag 19 september. Ook de locatie wijzigt. Er wordt gekozen voor enkele locaties in het centrum: d’Iefte, de bibliotheek en de Kazerne.

Op KuBuS! is er echt voor iedereen iets te doen. Met een uitgebreid aanbod aan workshops en activiteiten kan je je creatieve kantje volop ontdekken. Je kan genieten van een drankje, een ijsje of een stukje taart op ons zonnig terras. Ook het volledige jaaraanbod van de vrijetijdsdiensten kan je komen ontdekken.

Wie de uitdagingen van de bibliotheek, cultuur-, jeugd-, erfgoed- en sportdienst aangaat, krijgt in primeur een leuk en handig hebbeding: de enige, echte Deerlijkse totebag!

Gezien de coronamaatregelen kan het programma nog aangepast worden. Houd de sociale media en website in de gaten voor de laatste updates.

Waar en wanneer?

Iedereen is welkom op zaterdag 19 september van 10.30 tot 13.00 uur of van 14.00 tot 14.30 uur in d’Iefte, de bibliotheek en de Kazerne.
Meer nieuws uit de streek


Op zaterdag 19 september is het opnieuw …

Vanaf vandaag lanceren alle Belgische hulpverleningszones een …

Deel dit!

Columns
Wedstrijden

Cartoons