Nieuw pand voor Vertigo Waregem

Nieuw pand voor Vertigo Waregem


Binnenkort wordt het winkelpand van Vertigo in de Stormestraat 39 op de hoek met de Meersstraat afgebroken. Er komt een nieuwbouw in de plaats met naast een nieuwe stek voor Vertigo, ook nog ruimte voor een ander handelspand en 5 appartementen met parking.

Totale uitverkoop in november

De aannemer voorziet om eind dit jaar te starten met de afbraakwerken. Alles moet dus weg. De Waregemse klanten zullen kunnen profiteren van mooie koopjes tijdens de totale uitverkoop.

Tijdelijke pop-up aan de overkant

Met de komst van Vertigo Outlet vonden veel klanten al hun weg naar de overkant in de Stormestraat 30. Dit pand zal omgebouwd worden tot tijdelijke Vertigo-winkel zodat de klanten ook tijdens de bouwwerken kunnen rekenen op stijlvolle herenkledij met bijhorend advies. De opening van de tijdelijke Vertigo-winkel is voorzien voor februari 2021.

Nieuwe eyecatcher in voorjaar 2022

Als alles volgens plan verloopt zou de nieuwbouw in de Stormestraat 39 in het voorjaar van 2022 in gebruik genomen worden. Vertigo zal herrijzen op de hoek van de Stormestraat en de Meersstraat, maar er zal ook nog ruimte zijn voor een ander handelspand. Bovendien worden boven de handelspanden 5 appartementen voorzien met een parkeerplaats achteraan.Meer nieuws uit de streek


Met ‘De Warmste Doos’ wil de Sint-Michielsbeweging …

Het stadsbestuur van Waregem stapt mee in …