Prijsuitreiking Spaarkaartactie ‘Blijf plakken in Zulte’

Prijsuitreiking Spaarkaartactie ‘Blijf plakken in Zulte’


Van 1 juli tot en met 30 september liep de spaaractie ‘Koop lokaal, blijf plakken in Zulte’. Deze spaaractie had als doel de lokale handelaars van Zulte te ondersteunen in deze moeilijke periode en om de bevolking aan te moedigen om (verder) lokaal te kopen en het Winkelhieren te promoten.

Het enthousiasme voor deze actie blijkt alvast uit het aantal deelnemende handelaars en ingediende spaarkaarten. Er waren 134 enthousiaste deelnemende handelaars en 285 prijzen te winnen. Er werden meer dan 9.000 spaarkaarten ingediend met een geraamde waarde van 3.300.000 euro!

“De eerste prijs is een jaar gratis rijden met een elektrische wagen. De sleutel van de elektrische Opel Corsa werd op 21 oktober overhandigd in de garage Dhont. De winnaar Peter Goeminne kon niet aanwezig zijn, maar liet de auto afhalen door vrouw Loth Van Hove en zoon Gust. Daarnaast hebben we bij elke fietshandelaar een aankoopbon gekocht met een waarde tussen 1.000 en 1.500 euro. Hiermee kunnen we 7 deelnemers gelukkig maken”, klinkt het.

De andere winnaars kunnen vanaf donderdag 22 oktober hun prijs afhalen op het gemeentehuis na afspraak via www.zulte.be/afspraak. Ze worden hiervan ook persoonlijk verwittigd. Meer nieuws uit de streek


Coronahelden zijn dag en nacht voor iedereen …

De gemeente Zulte wordt op zondag 11 …