Spaarkaartactie gaat laatste week in

Spaarkaartactie gaat laatste week in


De spaarkaartactie ‘Koop lokaal en blijf plakken in Zulte’ gaat haar laatste week in. Klevertjes verzamelen kan nog tot uiterlijk woensdag 30 september.

De spaarkaartactie ging op 1 juli van start en loopt volgende week op haar einde. De actie stimuleert en motiveert inwoners om lokaal te kopen en zo de lokale handelaars te ondersteunen. Meer dan 100 lokale handelaars nemen deel aan deze actie en verdelen klevertjes. “Het coronavirus had een grote impact op onze lokale economie. Met deze actie willen we hen een hart onder de riem steken. Daarenboven geven we minstens 120 mooie prijzen weg aan wie klevertjes spaart”, zegt schepen van lokale economie Sophie Delaere. Tot de hoofdprijzen behoren 7 fietsen en een jaar gratis rijden met een elektrische wagen. Daarnaast zijn er ook verschillende mooie Zulte- en waardebonnen te winnen.

Klevertjes sparen kan nog tot en met woensdag 30 september. Volle spaarkaarten met 25 klevertjes en met minstens 3 verschillende kleuren kunnen nog tot en met 3 oktober worden ingeleverd. De winnaars worden in de week van 12 oktober gecontacteerd.Meer nieuws uit de streek


De gemeente Zulte neemt extra lokale maatregelen …

17 oktober is de Werelddag van het …