De Toneelvrienden Desselgem brengen Ge-TIC-t

Datum Event: 23/10/2020 t.e.m. 08/11/2020

De Toneelvrienden Desselgem brengen Ge-TIC-t


De Toneelvrienden van Desselgem laten zich niet tegenhouden door het coronavirus en maken vanaf eind oktober de mensen gelukkig met een blijspel van de hand van Laurent Baffie: Ge-TIC-t. Dit uiteraard binnen de maatregelen, opgelegd door de overheden. De Toneelvrienden hopen dat ze heel wat mensen mogen verwelkomen voor een ontspannend avondje uit!

Het verhaal

Je bent te gast in de praktijk van Dokter Stern, een psychiater met wereldfaam, die mensen helpt bij het beheersen of overwinnen van hun tics. Zes mensen komen – toevallig of niet – op hetzelfde moment in zijn wachtzaal terecht. En is het ook toeval dat de dokter te laat zal komen, blijkbaar opgehouden in de luchthaven? Van lieverlee besluiten ze dan maar zelf aan de slag te gaan en een groepssessie op te starten. Wat moet daarvan geworden, zonder de deskundige begeleiding van de dokter? Je kunt het al raden: soms pijnlijke maar vooral hilarische toestanden.

Laurent Baffie bezorgt je een hilarische avond met deze geschifte komedie over mensen van vlees en bloed. Je zal de tics waaraan de personages lijden wellicht herkennen of ze zelf ondervinden. De Toneelvrienden tonen op een amusante manier dat er aan ieder van ons wel eens iets scheelt, maar dat zoiets ons net uniek maakt!

Jan Delbeke , Stephan Delbeke, Marijke Dejaegere, Hilde Lazou, Robin Van Marcke, Trees Deseyn en Mo Dewaele spelen de pannen van het dak. Mo Derwaele zet tevens haar eerste stappen zet op de scène bij de Toneelvrienden! De techniek ligt in handen van Joost Coorevits, Steven Vandebuerie, Guy Landsheere en Piet Coorevits.

Voorstellingen

De voorstelling gaat door op 23, 24, 28, 30, 31 oktober en 4, 6, 7 november. Telkens om 20 uur in OC de Coorenaar in Desselgem. Op 1 en 8 november gaan voorstellingen door om 17.30 uur. Tickets voor Ge-TIC-t kosten 9 euro. Reserveer je tickets via info@detoneelvrienden.be of www.detoneelvrienden.be.Meer nieuws uit de streek


Binnenkort wordt het winkelpand van Vertigo in …

Voor diverse vervangingen van bomen en nieuwe …