Verkeershinder door werken aan oprit E17

Verkeershinder door werken aan oprit E17


Vanaf dinsdag 3 november tot en met vrijdag 6 november zal het Agentschap Wegen en Verkeer de spoorvorming verwijderen op de N36 ter hoogte van de oprit van de E17 naar Gent. Het gaat enkel over het rijvak van de N36 waarop je van Deerlijk naar Vichte rijdt, aan de oprit die dichtst bij het kruispunt Belgiek ligt. Tijdens de werken is er geen verkeer mogelijk naar Vichte via de N36. Verkeer van Vichte zal de oprit richting Gent niet kunnen gebruiken.

Omleidingen

Het verkeer van Deerlijk-centrum richting Vichte wordt omgeleid langs de oprit E17. Zo kan je via afrit 5 Waregem en de N382 richting Anzegem naar Vichte rijden.

Verkeer op de N36 dat van Vichte komt, kan de oprit richting Gent niet gebruiken. Er is een omleiding voorzien via de E17 richting Kortrijk. In Zwevegem kan je de E17 richting Gent oprijden.

Verkeer van de E17 dat uit de richting van Gent komt, moet de afrit in Waregem nemen. Voor verkeer uit Kortrijk verandert er niets.

Busverkeer uit Deerlijk richting Vichte

Lijnbussen die passeren langs de halte aan het gemeentehuis rijden om via de Schoolstraat, Sint-Rochusstraat, Waregemstraat, Breestraat en het kruispunt Belgiek naar Vichte. De bus zal niet stoppen aan de haltes ‘Terminus’ en ‘De Taeyelaan’.Meer nieuws uit de streek


Vanaf maandag 23 november om 8 uur …

‘Weet je nog …’, dat wordt ongetwijfeld …