Vers Geperst

Datum Event: 18/10/2020

Vers Geperst


Na de abrupte stop van de activiteiten in maart omwille van corona is Davidsfonds Desselgem helemaal klaar om het nieuwe seizoen te starten. Traditioneel doen ze dit met Vers Geperst.

Men kan het volledige aanbod aan boeken en CD’s inkijken en beluisteren. Bij aankoop van 40 euro aan boeken en/of CD’s wordt men automatisch lid en geniet men het hele jaar door van tal van voordelen.

Tijdens de startdag is er bovendien volop gelegenheid om bij een coronaveilig hapje en drankje alle activiteiten van het komende seizoen te leren kennen. Wie lid wordt tijdens Vers Geperst krijgt een gratis boek. Bovendien maakt men kans om een waardebon van 30 euro te winnen.

Het Davidsfonds doet er alles aan om de activiteit veilig te laten verlopen via tal van coronamaatregelen. Er zullen wegwerphandschoenen aanwezig zijn om de boeken in te kijken. Ook handgel wordt voorzien. Door de grootte van de zaal is het perfect mogelijk om de nodige afstand te bewaren, mede dankzij een uitgestippelde looprichting. Bij elke verplaatsing in de zaal is een mondmasker verplicht. Alle bezoekers worden bovendien geregistreerd.

Vers Geperst gaat door in OC De Coorenaar in Desselgem, van 10 tot 18 uur. Inschrijven is verplicht en gebeurt via desselgem@davidsfonds.net of 0497 50 39 86.Meer nieuws uit de streek


Voor diverse vervangingen van bomen en nieuwe …

In de week van 26 oktober zal …