Zonta Waregem verwent personeel Waregemse WZC’s

Zonta Waregem verwent personeel Waregemse WZC’s


Op vrijdag 27 november zullen de dames van Zonta Waregem in totaal 424 Sinterklaas-chocoladepakketjes doneren aan het personeel van de 4 woonzorgcentra in groot-Waregem: de Meers, Acropolys, De Karmel en Aurélys. De actie kwam tot stand naar aanleiding van hun grote chocoladeverkoop van de afgelopen weken ter vervanging van de jaarlijkse filmavond, die wegens corona niet kon doorgaan. De verkoop was erg succesvol en de club zal de opbrengt schenken aan onder andere  ’t Kelderke, Make-a-Wish en de Borstkliniek van Waregem.

De leden vonden dat ze naast deze financiële steun ook nog wat lekkers gratis konden uitdelen en dachten meteen aan de woonzorgcentra, en dan speciaal aan het personeel. Sinds het begin van de coronaepidemie hebben deze mensen vele uren geklopt, bergen werk verzet, leed meegemaakt, … Niet enkel de verplegers, maar al het personeel, dus ook het poetspersoneel en de keukenploeg krijgen een Sint in chocolade, als klein teken van oprechte appreciatie.

Ook burgemeester Kurt Van Ryckeghem steunt de actie en heeft toegezegd om met veel plezier aanwezig te zijn tijdens de overhandiging in de Meers en Acropolys.Meer nieuws uit de streek


Naar aanleiding van de Voorleesweek die van …

Omdat cultuurcentra nog even gesloten zullen blijven, …