Zultse boerenmarkt als koopmarkt

Datum Event: 20/09/2020

Zultse boerenmarkt als koopmarkt


Naar jaarlijkse gewoonte organiseren het gemeentebestuur van Zulte en de Landelijke Gilden op zondag 20 september een Boerenmarkt en Dierendag.

Dit jaar weliswaar in een gewijzigde en beperkte vorm, hiertoe verplicht door de omstandigheden van de covid-19–pandemie, en onder het motto: ‘Shop and Go’. Het gemeentebestuur blijft het belangrijk vinden om activiteiten in deze tijden te laten doorgaan, zij het anders dan gewoonlijk en op een zeer veilige manier. Geen rand- of kinderanimatie, geen demonstraties met dieren, geen hapjes en drankjes aan het kraam. Het zal wennen zijn, maar wij blijven aandachtig voor de veiligheid en gezondheid van iedereen.

Het evenement vindt nog steeds plaats binnen de ommuurde tuin van het Kasteel van Olsene, van 10 tot 14 uur. Het concept is uitgewerkt als een lokale markt, met de focus op de producten van de lokale land- en tuinbouwers, fruit- en groenteboeren. Het aanbod wordt uitgebreid met diverse brood- en zuivelproducten. Ook de dierenliefhebbers komen aan hun trekken voor speeltjes en hapjes voor hun huisdieren.
Meer nieuws uit de streek


Gemeente Zulte annuleert mogelijkheid tot zwemmen in …

De gemeente Zulte pleit bij NMBS en …

Deel dit!

Columns
Wedstrijden

Cartoons