Vlaanderen Fietsland: Summer Challenge!

Vlaanderen Fietsland: Summer Challenge!


Vlaanderen Fietsland slaat samen met de vijf Vlaamse provincies en kunststeden (binnen de Vlaanderen Vakantieland campagne), Klara en Open Monumenten de handen in elkaar om er voor iedereen een topzomer in eigen land van te maken. Tijdens de Vlaanderen Fietsland Summer Challenge kan je de hele zomer lang fietsen langs erfgoed en kunst in combinatie met een gezellige overnachting.

Op tal van prachtige plaatsen in heel Vlaanderen werden honderden woorden ‘virtueel’ verstopt. De opdracht is simpel: bezoek zoveel mogelijk van de geselecteerde hotspots per fiets, ontcijfer zoveel mogelijk woorden en maak daarmee kans op een schitterende prijs. Deelname is gratis voor iedereen!

Hoe deelnemen?

Indien je nog geen account op Vlaanderen Fietsland hebt, kun je er gratis een aanmaken. Met die account kun je inloggen op de app en website, wat nodig is om te kunnen deelnemen aan het event.

Download vervolgens de gratis app van Vlaanderen Fietsland. Eens die geïnstalleerd is, kun je inloggen met je Vlaanderen Fietsland account.

Nu is het aan jou! Plan een fietstocht langs een van de geselecteerde hotspots. Wanneer je je in de buurt van een hotspot bevindt, open je de app. In het startscherm van de app duw je op de paarse knop ‘Vlaanderen Vakantieland’.

Wanneer je op de paarse knop hebt geduwd, kun je starten aan de uitdaging. Je krijgt een woord van 8, 9 of 10 letters te zien, waarvan de letters door elkaar zijn geschud. Je krijgt een tip die je op het juiste spoor moet brengen. De eerste twee letters van het woord zijn rood gekleurd. Je krijgt maximum drie minuten om het juiste woord door te geven. Per hotspot kun je slechts een poging wagen.

De bedoeling is dat je zoveel mogelijk hotspots aandoet deze zomer en zoveel mogelijk woorden probeert te ontgrendelen. Hoe meer woorden, hoe meer kans je maakt op een mooie prijs.

Via je account kun je steeds je voortgang, totaal aantal punten en gevonden woorden raadplegen.

Ontdek alle routes in jouw streek via www.vlaanderen-fietsland.be/nl.


Meer nieuws uit West-Vlaanderen


Na de herfstvakantie start de bibliotheek Poperinge-Vleteren …

De Surprice Winter Wonder Wandelingen zijn Take …

In de OCMW-raad van 26 oktober werd …