Afwerken hoofdriolering Stovestraat

Afwerken hoofdriolering Stovestraat


De firma ‘Verhelst aannemingen’ zal vanaf vrijdag 28 augustus het kruispunt Stovestraat-Kiekenstraat afsluiten om de hoofdriolering in de Stovestraat verder af te werken. Het einde van deze werken is voorzien op vrijdag 4 september.

Hinder

Er geldt een parkeer- en rijverbod in de werfzone tijdens de werkzaamheden, met uitzondering voor plaatselijk verkeer in de Kiekenstraat tussen de Wilgendijk en de Sint-Niklaasstraat. Wie vanuit de richting van de Grote Markt komt, kan de omleiding volgen via het Vrijheidsplein en de Sint-Niklaasstraat. De omleiding voor wie vanaf de Vismarkt komt, loopt via de Wilgendijk en de Generaal Baron Jacquesstraat.

Stad Diksmuide heeft de aannemer ook gevraagd om, gezien de start van het schooljaar, geen werfverkeer te voorzien op schooldagen tussen 8 en 8.30 uur en op woensdagmiddag. Voor de scholieren van ’t Saam campus Aloysius is er ook een afgebakend stuk van een tweetal meter voorzien om hun school te bereiken vanaf de Generaal Baron Jacquesstraat.Meer nieuws uit de streek


Sinds 19 oktober moeten cafés en restaurants …

De afgelopen zeven dagen werden 26 nieuwe …