Altegoarebon is gelanceerd

Altegoarebon is gelanceerd


Copyright foto: Stad Veurne

Goed nieuws! Iedere Veurnaar kan vanaf nu een Altegoarebon van 15 euro aanvragen. De inwoners zullen deze bon van 1 september tot 31 december 2020 bij één van de deelnemende handelaars als betaalmiddel kunnen gebruiken.

De Altegoarebon kan van 1 juli tot 15 augustus via www.veurne.be/altegoarebon worden aangevraagd. Elk gezinslid krijgt een bon, ongeacht de leeftijd. Je kan de Altegoarebon(-nen) bij één handelaar gebruiken, maar het is ook mogelijk dat alle gezinsleden een verschillende winkel uitkiezen. Iedereen doet met de bon wat hij of zij wil. Het bedrag van 15 euro splitsen over meerdere handelaars is niet mogelijk.

Nadat je hebt aangeduid bij welke handelaar je de Altegoarebon wil gebruiken, krijg je een e-mail met daarin de bevestiging van jouw keuze. Je zal jouw persoonlijke Altegoarebon als bijlage in de e-mail vinden. Je kan deze dan meenemen naar de winkel (afdrukken of tonen op de smartphone) en als betaalmiddel gebruiken.

Er is controle op de aanvragen door het stadsbestuur op basis van de domicilielijst en de ingevoerde rijksregisternummers.

Geen internet? Geen probleem! In het Stadsmagazine juli-augustus zit er een kaart waarin je kan aangeven bij welke handelaar jij en/of jouw gezinsleden de Altegoarebon willen besteden. Je kan deze bon afgeven bij het onthaal van Stadskantoor De Seylsteen. Je kan jouw persoonlijke Altegoarebon twee dagen later komen ophalen aan het Onthaal!

Burgemeester Peter Roose vertelt: “De Altegoarebon moet een extra stimulans zijn om de lokale consumptie te versterken en onze gehechtheid aan de lokale handelaar bevestigen.” Guido Hoste, schepen van Lokale Economie, vult aan: “De stad is stilaan uit de coronacrisis. Tijd dus om het leven op een veilige manier te hernemen en de lokale handel te steunen.”Meer nieuws uit de streek


Op zaterdag 31 oktober wordt het tussen …

Een evenement of activiteit organiseren in deze …