Barman De Mikke test positief

Barman De Mikke test positief


Op zaterdag 12 september werd een medewerker van restaurant De Mikke in de Leopold II-laan in Oostduinkerke positief bevonden op COVID-19. Net als twee klanten van het restaurant.

De burgemeester besliste na de middagshift dan ook om het restaurant te sluiten voor de periode van quarantaine. Medisch verantwoordelijken, burgemeester en bestuur stelden alles in het werk om nog verder de nodige maatregelen te nemen.

Diezelfde zaterdag werden alvast alle medewerkers van De Mikke getest. Op zondag waren de resultaten bekend: alle medewerkers werden negatief getest!

In De Mikke geven ze aan dat alle coronavoorschriften steeds nauwkeurig gevolgd werden. Ze vragen begrip van de klanten, voor heel wat mensen was het een teleurstelling dat ze voor een gesloten zaak stonden. Als de tweede testing donderdag aanstaande – in de kapel Ster der Zee en georganiseerd door Lokaal Bestuur Koksijde – ook een negatief resultaat oplevert, dan kan de zaak op vrijdag 18 september opnieuw openen.Meer nieuws uit de streek


Koksijde is in de ban van Halloween. …

Vanaf vandaag lanceren alle Belgische hulpverleningszones een …